NiEUWS

Clubnieuws september 2017

Op het moment dat ik dit schrijf is het nieuwe voetbalseizoen al weer begonnen en is er al van alles gebeurd. Daarbij doel ik op de plotselinge beëindiging van de samenwerking met de SV Houtigehage bij de jeugd.

Lees meer »

Bekendmaking competitieschema

De KNVB heeft deze week het competitieschema voor alle elftallen bekend gemaakt via Voetbal.nl. Achter de schermen zijn wij op dit moment druk bezig om de zogenoemde KNVB Widget op onze website te plaatsen waardoor er altijd een actueel overzicht is van de laatste uitslagen en het komende programma.

Lees meer »

Clubnieuws juli 2017

Op zaterdag 15 juli hebben Bert, Carin, Martha en Pieter & Sjoukje het berghok, de keuken, de koelkasten en de bar een grondige schoonmaakbeurt gegeven. Overbodige rotzooi hebben we weggegooid. Helaas waren er te weinig vrijwilligers om het gehele clubhuis schoon te maken. De toiletten, de hal, de bestuurskamer, het meubilair, de ramen en het clubhuis zelf hebben we helaas niet schoon kunnen maken. Daarom heb ik een tweede schoonmaakochtend ingepland, namelijk op zaterdag 19 augustus a.s. We beginnen dan om 9.30 uur met een kopje koffie. De vraag is: welke dames willen ons deze ochtend helpen? Graag zelf wat schoonmaakattributen meenemen. Aanmelden kan bij Pieter Postma. 

Lees meer »

Clubnieuws juni 2017

Het bestuur van de v.v. T.F.S. uit Drachtstercompagnie heeft de 53-jarige Gerke Hoogeveen uit Zevenhuizen benoemd als hoofdtrainer van de v.v. T.F.S. Dit voor het seizoen 2017-2018. Gerke Hoogeveen is momenteel trainer van de 2de selectie van RWF en trainer-coach bij zaalvoetbalvereniging de Leekster Eagles 1.

Lees meer »

Groot onderhoud velden: alleen veld 2 open

Woensdag 31 mei hebben de velden groot onderhoud gehad. Wat betreft het voetbalveld heeft men het zand rondom 10 drainagepijpen verwijderd en vervolgens weer nieuw zand rondom de buizen gespoten. Hopelijk zijn we nu straks van alle nattigheid af. Verder heeft men zand over het voetbal-, training- en korfbalveld gestrooid. Donderdag 1 juni komt er graszaad in. Dit betekent dat we de komende drie maanden de velden niet mogen betreden. Mensen die dit wel doen graag aanspreken op hun ongewenst gedrag. De bedoeling is om begin september weer een mooie groene bespeelbare grasmat te hebben.

Lees meer »

Nieuwsupdate mei 2017: nieuwe hoofdtrainer en damesvoetbal

Het bestuur van vv T.F.S. uit Drachtstercompagnie heeft de 53-jarige Gerke Hoogeveen uit Zevenhuizen benoemd als hoofdtrainer van vv T.F.S. Dit voor het seizoen 2017-2018. Gerke Hoogeveen is momenteel trainer van de 2de selectie van RWF en trainer-coach bij zaalvoetbalvereniging de Leekster Eagles 1.

Lees meer »

VV T.F.S. zoekt trainer (mei '17) (vacature vervuld)

Voetbalvereniging T.F.S. uit Drachtstercompagnie is op zoek naar een enthousiaste  trainer die het komend seizoen ons seniorenteam wil trainen en begeleiden op de zaterdagmiddag (vijfde klas standaard). Dit als gevolg van het feit dat onze nieuwe trainer vanwege veranderingen in zijn dagelijks werk niet meer op de zaterdag beschikbaar is als speler/coach.

Lees meer »

Clubnieuws april 2017

De senioren strijden momenteel met nog een aantal teams om de derde plek in de competitie. De resultaten waren tot op heden sterk wisselend. Tegen de lagere teams in de competitie werden onnodig punten verloren en van de toekomstig kampioen, Drachtster Boys 6, werd onlangs nog met 2-0 gewonnen. Drachtster Boys 6 en 7 staan in de huidige competitie ruimschoots bovenaan. Opvallend is dat we de thuiswedstrijden tegen deze beide ploegen verloren en de uitwedstrijden beide wisten te winnen.

Lees meer »