Home » Nieuws

NiEUWS

Geslaagde vrijwilligersavond!

Vrijdag 24 juni vond de vrijwilligersavond plaats samen met de korfbalvereniging. Het was een gezellige avond en via deze weg willen wij alle vrijwilligers nogmaals van harte bedanken voor zijn/haar inzet het afgelopen seizoen!

Lees meer »

Familietoernooi 11 juni a.s.

Op zaterdag 11 juni a.s. om 15:30 uur organiseren we een familietoernooi voor alle leden (zowel jeugd als senioren) van de v.v. T.F.S. De jeugd mag een ouder meenemen als medespeler. Wanneer een jeugdspeler geen ouder heeft die wil/kan voetballen, dan wordt hij/zij gekoppeld aan een aanwezig senioren lid.

Lees meer »

45+ Toernooi

Op vrijdag 20 mei 2016 vond het derde 45+ toernooi plaats op 'T Trefpunt! Enkele foto's zijn te vinden in het fotoalbum en op de Facebookpagina.

Lees meer »

V.V. T.F.S. zoekt nieuwe leden!

Heb jij in het verleden bij v.v. T.F.S. gevoetbald of lijkt het je leuk om deel uit te maken van onze voetbalvereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mede met het oog op het komende seizoen is de vereniging op zoek naar nieuwe leden! Gezien het huidige aantal leden hebben we volgend jaar één seniorenteam op recreatief niveau. 

Lees meer »

Hulp nodig 30 april: schoonmaak

Komende zaterdag 30 april is helaas de wedstrijd tegen Anjum 3 afgelast. Daarom willen we graag de reclameborden rondom het veld schoon maken. Wie wil zaterdagmiddag om 14:00 uur helpen met de schoonmaak van reclameborden, doelpalen en de dug-outs? Aanmelden kan door Pieter Postma, pieterpostma@hetnet.nl, een e-mail te sturen. 

Lees meer »

Oude krantenartikelen

Wanneer je ook de Facebookpagina van V.V. T.F.S. leuk vindt heb je het oude krantenartikel 'Spelen in de KNVB financieel aantrekkelijker' vast al gezien. De komende weken zullen we met enige regelmaat oude artikelen delen. Naast het feit dat deze op de Facebookpagina zijn te vinden kun je ze natuurlijk ook downloaden vanaf de 'Oude artikelen' pagina op de website!

Lees meer »

Nieuwe website online!

Na een aantal weken van voorbereiding is sinds vandaag eindelijk de nieuwe website online! Samen met de Facebook pagina willen we iedereen op een gemakkelijke manier op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en activiteiten binnen de club. 

Lees meer »