Home » Nieuws

NiEUWS

Clubnieuws april 2017

De senioren strijden momenteel met nog een aantal teams om de derde plek in de competitie. De resultaten waren tot op heden sterk wisselend. Tegen de lagere teams in de competitie werden onnodig punten verloren en van de toekomstig kampioen, Drachtster Boys 6, werd onlangs nog met 2-0 gewonnen. Drachtster Boys 6 en 7 staan in de huidige competitie ruimschoots bovenaan. Opvallend is dat we de thuiswedstrijden tegen deze beide ploegen verloren en de uitwedstrijden beide wisten te winnen.

Lees meer »

TFS 1 wint met 2-4 van ONR 5

Zaterdag 4 maart vond de wedstrijd plaats tegen ONR 5. Deze wedstrijd zou in eerste instantie in Drachtstercompagnie plaatsvinden maar vanwege de slechte staat van het veld hebben we in goed overleg besloten de wedstrijd te laten plaatsvinden in Roden 

Lees meer »

Clubnieuws maart 2017

Het bestuur heeft de 37-jarige Björn Schilder uit Bakkeveen benoemd als hoofdtrainer van de v.v. T.F.S. Dit voor het seizoen 2017-2018. Björn Schilder, momenteel assistent-trainer bij Drachtster Boys 1, gaat in de Kompenije als voetballer/trainer aan de slag. Björn Schilder komt uit de jeugdopleiding van de FC Groningen en heeft o.a. bij FC Groningen, BV Veendam, SC Genemuiden en SC Joure gevoetbald. Met Björn Schilder als trainer en Bert Nijmeijer als leider maakt het jonge team het komende seizoen de overstap naar de vijfde klas KNVB voor standaard teams. Dit na een afwezigheid van twee jaar. Om het komende seizoen met twee teams aan de competitie deel te kunnen nemen is de v.v. T.F.S. momenteel op zoek naar nieuwe spelers. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Bert Nijmeijer, tel. 06-12112554

Lees meer »

Nieuwe sportdrankjes in het clubhuis

Het clubhuis is een belangrijke ontmoetingsplaats voor onze sporters, begeleiders en supporters. Na het trainings- en wedstrijdgebeuren worden er naast koffie, frisdrank en bier diverse sportdrankjes gedronken. Uit financieel oogpunt gezien is dit voor beide verenigingen uiteraard erg belangrijk. Een belangrijk item in deze tijd is “de gezonde kantine”. Er zijn zelfs verenigingen die in het weekend een fruitmand op tafel hebben staan. Bij ons is dat nog niet het geval, maar wie weet komt dat er ooit nog eens van. Wel hadden we in december een gesprek met een vertegenwoordigster van de bekende AA-Drink over de eventuele verkoop van een aantal nieuwe gezonde sportdrankjes.

Lees meer »

Björn Schilder nieuwe trainer vanaf volgend seizoen

Het bestuur heeft de 37 jarige Björn Schilder uit Bakkeveen benoemd als hoofdtrainer van de v.v. T.F.S. Dit voor het seizoen 2017-2018. Björn Schilder, momenteel assistent trainer bij Drachtster Boys 1, gaat hier als voetballer/trainer aan de slag. Dit betekent dat hij onze jongens vanuit het veld gaat aansturen. Dit met Bert Nijmeijer als elftalleider. Beide heren wensen we het komend seizoen veel succes!

Lees meer »

Jan Willem Kats winnaar vijfde klaverjasavond

Tijdens de klaverjasavond op 10 februari waren er wederom 12 deelnemers. Dit seizoen nieuw in ons midden waren : Jan Kuiper, Ate Keidel en Sjaak Loopstra. Twee van deze drie gingen met een mooie vleesprijs naar huis. Winnaar werd Jan Willem Kats. Het was zijn eerste overwinning van dit winterseizoen.

Lees meer »

Nieuws februari '17 - Nieuwe Trainer en damesvoetbal

In de afgelopen weken hebben er vijf trainers gereageerd op onze vacature van hoofdtrainer. In de afgelopen weken hebben we met vier trainers een gesprek gehad. Allen zien de functie als een uitdaging die ze graag met ons willen aangaan. Op basis van de gesprekken hebben we een eerste en tweede keuze gemaakt. Met beide hebben we een tweede gesprek gehad. Daarna hebben we een besluit genomen: de 37-jarige Bjorn Schilder uit Bakkeveen wordt onze nieuwe hoofdtrainer.

Lees meer »