Home » Nieuws

NiEUWS

Nederlaag voor TFS tegen VVT (9-11-2019)

TFS heeft zaterdagmiddag een 0-2 nederlaag geleden. Nadat er vorige week schitterend met 4-2 werd gewonnen van De Lauwers, werd ditmaal het duel tegen het altijd lastige VVT puntloos afgesloten. Ondanks een goede eerste 20 minuten werd de wedstrijd voor rust al beslist met een 0-2 voor de mannen uit Twijzelerheide.

Lees meer »

TFS boekt eerste thuisoverwinning tegen De Lauwers (2-11-2019)

De Kompenijsters hebben zaterdagmiddag terecht met 4-2 gewonnen van de De Lauwers. De ploeg uit Warfstermolen verloor in september voor het laatst, maar trof op sportpark ’t Trefpunt een gretig TFS. Met een knappe hattrick van Nick de Roos en één doelpunt van Chris Visser zorgden zij deze middag voor de Kompenijster doelpuntenproductie.

Lees meer »

Geslaagd après-ski feest!

Afgelopen zaterdag hadden wij een schitterend après-ski feest, van lederhosen tot skibrillen alle leden kwamen bijna verkleed! Namens de voetbalvereniging bedanken wij iedereen van jong tot oud die er afgelopen zaterdag waren. Zonder jullie was het natuurlijk nooit een fantastisch feest geworden en voor de mensen die er niet waren, jullie hebben wat gemist. Via deze weg willen wij ook Jan van der Veen bedanken voor de partytenten, zodat wij droog konden staan en na de wedstrijd een hapje konden eten. Verder willen wij ook Jonkman Verhuur Drachten bedanken voor het verhuren van de decoratieve attributen en tot slot bedanken wij ook Sujash Buursma voor het draaien in de kantine.

Lees meer »

sc Heerenveen supporters steunen vv TFS

Als sponsorcommissie zijn wij verheugd om te kunnen mededelen dat er sinds kort ook een "sc Heerenveen supporters steunt vv TFS" bord langs de zijlijn hangt. Dit soort initiatieven behartigen wij als voetbalvereniging maar al te graag en wij zijn dan ook maar al te verheugd met deze groep supporters die de vv TFS een warm hart toedragen!Mede mogelijk gemaakt door:Jesse KatsFrits van der MeerAaron van der HeideBert NijboerBert NijmeijerLinda van der MeerGerrit van DijkTim NijmeijerSiemen CouperusWouter KatsNamens voetbalvereniging T.F.S. hartelijk dank voor deze steun!

Lees meer »

TFS geeft voorsprong uit handen na een belabberde 2e helft tegen vv Westerkwartier (26-10-2019)

De Kompenijsters hebben zaterdagmiddag een 7-3 nederlaag geleden. Nadat er twee weken terug werd gewonnen van Drogeham, werd ditmaal het uitduel tegen vv Westerkwartier puntloos afgesloten. Ondanks dat TFS na een goede 1e helft driemaal op voorsprong wist te komen werd er in de 2e helft collectief gefaald, waardoor TFS met een 7-3 nederlaag afdruipt. De doelpunten aan de kant van TFS kwamen van Chris Visser, Nick de Roos en Tim Nijmeijer.

Lees meer »

Jeugd aardappelactie!

Het is weer tijd voor de traditionele jeugd aardappelactie! Misschien zijn de eerste jeugdleden al bij u aan de deur geweest om aardappels te verkopen, maar indien u buiten het dorp woont kunt u ze ook via de mail bestellen! Er kan gekozen worden tussen Irenes, Borgers en Bildstars. De aardappels kosten 9 euro (10 kg), 15 euro (20 kg) en de opbrengst gaat volledig naar de jeugd van vv TFS. De bestellingen kunt u voor 1 november doorgeven aan menmnicolai@gmail.com.

Lees meer »

TFS trots op Amador bij SC Heerenveen

Wisten jullie dat een van onze spelers bij SC Heerenveen voetbalt? Jeugdlid Amador speelt dit seizoen ook in het G-team van SC Heerenveen en heeft reeds zijn eerste wedstrijden gespeeld in de Bijzondere Eredivisie. Nieuwsgierig naar de prestaties van dit elftal? Kijk dan snel het filmpje op YouTube.

Lees meer »

TFS wint in moeizaam duel van Drogeham (12-10-2019)

Zaterdagmiddag heeft TFS op bezoek bij Drogeham de eerste drie punten van het seizoen mogen bijschrijven. Jogchum Otten zette de Kompenijsters voor rust op voorsprong. Na rust kwam Drogeham langszij, maar even later was het Chris Visser die de groengehemden de drie punten bezorgde.

Lees meer »

TFS pakt punt tegen VCR (5-10-2019)

TFS heeft zaterdagmiddag een punt weten te pakken in het duel tegen VCR. Op ’t Trefpunt was VCR de gehele wedstrijd de betere ploeg, maar keeper Jeff Aalders was een plaag voor de mannen uit Rinsumageest. Na een 0-0 ruststand, maakte VCR pas na 77 minuten voetballen de 0-1. Na twee grote kansen voor de Kompenijsters in de slotfase kwam TFS na 10 minuten toch nog langszij door Robin van Es.

Lees meer »