Home » Nieuws

NiEUWS

TFS Sjaal en webshop geopend

Nu koningwinter zijn intrede heeft gebracht in de Kompenije hebben wij het goede idee bedacht om een VV TFS sjaal te regelen. Met in totaal 160 stemmers op zowel facebook en de website mogen wij dit een groot succes noemen! Met maar liefst 84 procent van de stemmen is er gekozen voor de onderstaande sjaal. De sjaal is inmiddels besteld en de productietijd word geschat op ± 3 weken, zodra ze binnen zijn zal verdere informatie volgen.

Lees meer »

Clubnieuws januari 2019

Na de traditionele activiteiten rondom de jaarwisseling staan we weer voor een nieuw voetbaljaar. Wat gaat 2019 ons als voetbalvereniging brengen? Qua gezondheid proberen we vanaf nu als vereniging de jeugd het goede voorbeeld te geven door tijdens de wedstrijden en trainingen van de jeugd op ons sportcomplex niet meer te roken. We vragen ouders en begeleiders het goede voorbeeld te geven en eventuele rokers op hun rookgedrag aan te spreken.

Lees meer »

Nieuws december 2018

Op zaterdag 1 december werd onze jeugd onder de 13 jaar, de JO13, najaar kampioen. De thuiswedstrijd tegen Drachtster Boys JO13 4 werd met 7-0 gewonnen. Ook de voorgaande wedstrijden werden allemaal gewonnen, m.a.w. het kampioenschap was meer dan verdiend. Iedereen gefeliciteerd met het behaalde resultaat! Op onderstaande foto het kampioensteam, bestaande uit Martin Wijbrandi (trainer), Jesse Kats, Jan Jille de Boer, Hein v.d. Heide, Jinse Nicolai, Jehannes Nijboer, Senna v.d. Meulen, Yarnick Slaakweg, Tygo Bron (scheidsrechter), Timon Nijboer, Jacco v.d. Veen, Willem Streefkerk, Bauke Kuipers, Nyk de Wagt, Thymen van Kammen, Sjoerd Bouma en Rick Ypma (leider) op de versierde wagen door het dorp.

Lees meer »

Clubnieuws oktober 2018

Na de 5-1 winst in de oefenwedstrijd tegen zondag 5de klasser Langezwaag werd de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen door ons eerste heren elftal met minimaal verschil gewonnen. Een zwaluw maakt nog geen zomer maar uit onderstaand verslag van Drogeham blijkt wel dat men als tegenstander serieus rekening met ons schijnt te houden. En dat is mooi te constateren na een ronduit teleurstellend verlopen seizoen waarin ruimschoots van onderstaande tegenstanders werd verloren. Wat niet in het verslag staat is dat Drogeham in de tweede helft ter verdediging van hun minimale voorsprong zo veel mogelijk ballen ver buiten het veld probeerde te schieten……. Leider Bert Nijmeijer heeft na de wedstrijd met een vijftal spelers tevergeefs een half uur om de wedstrijdbal, aangeboden door Jark Otten, lopen zoeken. Gelukkig werd de door Jark aangeboden bal twee dagen later alsnog door een lid van de klusgroep in de bramenstruiken gevonden. De derde competitiewedstrijd tegen GSVV uit Gerkesklooster eindigde in een 1-1 eindstand. Met dat resultaat staan we op de vierde plaats! Wie had dat vooraf gedacht...

Lees meer »

Clubnieuws september 2018

Inmiddels hebben we de eerste wedstrijden van het nieuwe voetbalseizoen alweer achter de rug. Zo won de JO9 de eerste thuiswedstrijd van dit nieuwe seizoen met maar liefst 17-0 van GSVV JO9. Opvallend is dat er tot nu toe nog geen officiële bekerwedstrijd is verloren. Vorig seizoen was dat wel even anders………

Lees meer »

Clubnieuws juni 2018

Het bestuur heeft onlangs de 31-jarige Hans Gellert uit Drachten benoemd als hoofdtrainer van de senioren. Dit als opvolger van Gerke Hoogeveen die het komende seizoen Boerakker gaat trainen. Hans heeft onlangs de benodigde trainerslicentie gehaald en was gedurende de afgelopen jaren als assistent-trainer werkzaam bij het eerste van Drogeham. Hans is met ons de uitdaging aangegaan om met de huidige groep spelers een stap richting middenmoot van de 5de klasse te maken.

Lees meer »