Home » Nieuws

NiEUWS

Potgrondactie - bestellen is mogelijk

Eind februari/begin maart zal de v.v. T.F.S. weer bij u langskomen met potgrond. Om te voorkomen dat sommigen net iets eerder al bij de winkel hebben ingekocht, kunt u dit jaar ook telefonisch of per mail bestellen. Zo kunnen wij een betere inschatting qua inkoop maken en bent u er zeker van dat u potgrond krijgt.

Lees meer »

Clubnieuws januari 2017

Op vrijdag 2 december organiseerde de v.v. T.F.S. al weer zijn derde klaverjasavond van het winterseizoen. Winnaar werd Alfred Maychrzak. Hij wist ook de eerste wedstrijd te winnen, m.a.w. in het tussenklassement over vijf wedstrijden staat deze jongeman royaal aan kop. Opvallend was dat de top 2 van de vorige keer nu op de voorlaatste en laatste plaats eindigden. Bij het klaverjassen is dus van alles mogelijk: je kunt winnen en verliezen. Alfred krijgt het de komende vijf wedstrijden dus nog best moeilijk…….

Lees meer »

Uitslag zaalvoetbaltoernooi 2016

Op dinsdag 27 december jl. hadden de jeugd en de senioren hun traditionele zaaltoernooi in de sporthal in Houtigehage. Het onderlinge toernooi begon met de mini-pupillen en eindigde met de senioren.

Lees meer »

A.s. vrijdag 6 januari Nieuwjaarsreceptie

Komende vrijdag 6 januari vindt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats samen met KV TFS. Deze keer is er voor de aanwezigen snert + stokbrood/kruidenboter. Geen snert liefhebber? Dan hebben we ook soep. Als aanwezige krijg je daarnaast twee consumptiemunten en ook hebben we de overige prijzen qua consumpties voor deze activiteit aangepast.

Lees meer »

Nieuws december 2016

Tijdens de algemene ledenvergadering is onlangs besloten definitief op zoek te gaan naar een trainer die met onze senioren in de 5de klasse standaard wil gaan spelen. Dit overeenkomstig hetgeen we begin dit jaar met zijn allen besloten hebben. Inmiddels hebben we een profielschets van de nieuwe trainer opgesteld en naar het STK opgestuurd. M.b.v. het STK hopen we op korte termijn in contact te komen met kandidaat trainers.

Lees meer »

Alfred Maychrzak winnaar 1e klaverjasavond 21 oktober

Op vrijdag 21 oktober organiseerde de v.v. T.F.S. weer zijn eerste klaverjasavond van het winterseizoen. Alle trouwe kaartspelers waren weer van de partij. Nieuw in ons midden was de buurman van Jan Willem. Helaas eindigde hij net buiten de prijzen. Dit mede door de topscore in de laatste boom van Alfred en Johan. Met een score van 2018 punten werden hun tegenstanders afgetroefd.

Lees meer »