Home » Nieuws

NiEUWS

Clubnieuws januari 2018

Sponsoren maken het mede mogelijk dat wij binnen de club bepaalde zaken kunnen oppakken. Denk daarbij aan de organisatie van activiteiten, de aanschaf van materialen en de aanschaf van tenues voor de spelers. We zijn dan ook blij dat er in ons dorp nog ondernemers zijn die vertrouwen in onze vereniging hebben en er onlangs voor gezorgd hebben dat we vanaf nu allemaal in hetzelfde clubtenue lopen. Zo zie je dat er in een relatief klein dorp als de onze nog veel mogelijk is. Klasse!

Lees meer »

Ter nagedachtenis van Wiebe van der Heide

Woensdagnacht voor het slapen gaan las ik nog even een laatste app. Bleek Wiebe op 74-jarige leeftijd te zijn overleden…. Onbegrijpelijk: rondom de kerst toen ik nog bij hem was leek alles nog zo goed te gaan. Uiteraard zat hij regelmatig aan de zuurstof maar de praatjes waren als vanouds. Broer Jan toonde nog de mooie handdoek die hij van de dorsvlegels had gekregen. Alles leek zo gewoon……

Lees meer »

OPROEP | WIE KOMT ONS HOOFDVELD BLADVRIJ MAKEN

Om morgen te kunnen voetballen is het van belang dat het hoofdveld bladvrij wordt gemaakt. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen die ons vanmiddag om 14:00 uur willen helpen. Graag wel eigen hark meenemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Postma. 

Lees meer »

Clubnieuws | Update Vrijwilligersclub

In april van dit jaar zijn we binnen de voetbalvereniging gestart met een klusgroep. Een keer in de twee weken komt de klusgroep op donderdagmorgen bijeen om diverse klusjes binnen en buiten ons clubhuis te doen. In de klusgroep zitten Wieke Kats, Imme Nijboer, Klaas Weening, Michel Houwen en Pieter Postma.

Lees meer »