Home » Nieuws

NiEUWS

Clubnieuws juni 2018

Het bestuur heeft onlangs de 31-jarige Hans Gellert uit Drachten benoemd als hoofdtrainer van de senioren. Dit als opvolger van Gerke Hoogeveen die het komende seizoen Boerakker gaat trainen. Hans heeft onlangs de benodigde trainerslicentie gehaald en was gedurende de afgelopen jaren als assistent-trainer werkzaam bij het eerste van Drogeham. Hans is met ons de uitdaging aangegaan om met de huidige groep spelers een stap richting middenmoot van de 5de klasse te maken.

Lees meer »

Foto's 45+ toernooi 2018

De foto's van het 45+ toernooi van 18 mei 2018 georganiseerd door V.V. T.F.S. zijn te vinden via de volgende link: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2039178919458065.1073741857.1072109252831708&type=1&l=b0b2ffb8b1 

Lees meer »

Clubnieuws april 2018

Na intern overleg over het heden en de toekomst is onlangs besloten aan het einde van het seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor de heren senioren. We maken dit seizoen af met de huidige hoofdtrainer Gerke Hoogeveen en hopen eind mei de naam van de nieuwe trainer te kunnen presenteren. Verder is met de spelers en leiding afgesproken dat we het komende seizoen in de huidige vijfde klasse blijven voetballen. Bert Nijmeijer blijft leider van het jonge team. Wel zal er voor het team een vaste grensrechter moeten komen. Gegadigden kunnen zich melden bij Bert of Nick de Roos (bestuurslid senioren).

Lees meer »

Grote schoonmaakactie 26 maart

Maandagavond om zeven uur organiseert de klusgroep een grote schoonmaakactie van ons sportcomplex. Spelers en ouders van spelers worden hierbij uitgenodigd om ons hierbij te helpen.

Lees meer »

Potgrondactie 2018 | Verkoop gestart

Na enkele koude weken en het kunnen schaatsen op natuurijs gaan we richting het voorjaar en gaat iedereen weer in de tuin bezig. Vandaag, 12 maart, is dan ook weer de jaarlijkse potgrondactie van v.v. T.F.S gestart.

Lees meer »

Clubnieuws maart 2018

De geplande schoonmaakactie is i.v.m. het huidige winterweer verplaats van zaterdag 3 maart naar maandagavond 26 maart a.s. De bedoeling is dan om de reclameborden en het tegelpad rondom het hoofdveld schoon te maken. Spelers en ouders worden hierbij uitgenodigd om ons daarbij te helpen. Dit vanaf 19.00 uur. Vele handen maken ligt werk, m.a.w. …………..

Lees meer »

Clubnieuws januari 2018

Sponsoren maken het mede mogelijk dat wij binnen de club bepaalde zaken kunnen oppakken. Denk daarbij aan de organisatie van activiteiten, de aanschaf van materialen en de aanschaf van tenues voor de spelers. We zijn dan ook blij dat er in ons dorp nog ondernemers zijn die vertrouwen in onze vereniging hebben en er onlangs voor gezorgd hebben dat we vanaf nu allemaal in hetzelfde clubtenue lopen. Zo zie je dat er in een relatief klein dorp als de onze nog veel mogelijk is. Klasse!

Lees meer »

Ter nagedachtenis van Wiebe van der Heide

Woensdagnacht voor het slapen gaan las ik nog even een laatste app. Bleek Wiebe op 74-jarige leeftijd te zijn overleden…. Onbegrijpelijk: rondom de kerst toen ik nog bij hem was leek alles nog zo goed te gaan. Uiteraard zat hij regelmatig aan de zuurstof maar de praatjes waren als vanouds. Broer Jan toonde nog de mooie handdoek die hij van de dorsvlegels had gekregen. Alles leek zo gewoon……

Lees meer »

OPROEP | WIE KOMT ONS HOOFDVELD BLADVRIJ MAKEN

Om morgen te kunnen voetballen is het van belang dat het hoofdveld bladvrij wordt gemaakt. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen die ons vanmiddag om 14:00 uur willen helpen. Graag wel eigen hark meenemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Postma. 

Lees meer »

Clubnieuws | Update Vrijwilligersclub

In april van dit jaar zijn we binnen de voetbalvereniging gestart met een klusgroep. Een keer in de twee weken komt de klusgroep op donderdagmorgen bijeen om diverse klusjes binnen en buiten ons clubhuis te doen. In de klusgroep zitten Wieke Kats, Imme Nijboer, Klaas Weening, Michel Houwen en Pieter Postma.

Lees meer »