Home » Nieuws

NiEUWS

Update: Problemen hoofdveld

Vorig jaar hadden we de nodige problemen met ons hoofdveld waardoor wedstrijden moesten worden afgelast. Met de gemeente hebben we toen naar een oplossing gezocht. In de zomerperiode is de achterste hoek van het hoofdveld “gerepareerd”: uitgegraven, nieuw zand ingebracht en weer opnieuw ingezaaid.

Lees meer »

Nieuws oktober 2016; minipupillen, programma en activiteiten

Het is mooi dat het momenteel met de senioren stukken beter gaat dan vorig jaar en dat we er financieel gezien goed voor staan.  Mede daardoor hebben we als club nog bestaansrecht. Het is nu een kwestie van werken aan de toekomst. Belangrijk daarbij zijn de mini pupillen; de jongsten van de club. Ooit hadden Esther en Martin Hozeman ook zo´n groepje. De eerste wedstrijd speelden ze in Drogeham. Ik kan me nog herinneren dat dat toen een hele belevenis was.

Lees meer »

Wijziging indeling 2016/2017

Halverwege juli is door de KNVB de voorlopige indeling voor het seizoen 2016/2017 bekend gemaakt. Voor de start van de competitie zijn er echter toch enkele wijzigingen doorgevoerd door de KNVB. 

Lees meer »

Geslaagde vrijwilligersavond!

Vrijdag 24 juni vond de vrijwilligersavond plaats samen met de korfbalvereniging. Het was een gezellige avond en via deze weg willen wij alle vrijwilligers nogmaals van harte bedanken voor zijn/haar inzet het afgelopen seizoen!

Lees meer »