Home » Nieuws

NiEUWS

Sponsornieuws

Zoals al eerder aangegeven is onze club druk in beweging. Dit seizoen spelen we namelijk niet met één maar met drie seniorenteams in de competitie. Bovendien hebben we sinds kort weer een zelfstandige jeugdafdeling met drie teams in de competitie. Al met al is er dus op korte termijn nogal het een en ander veranderd binnen onze club. Dit betekent uiteraard ook dat we extra moeten investeren in materialen en tenues. Met behulp van sponsoren proberen we dit alles te realiseren.

Lees meer »

Clubnieuws oktober 2017

Op het moment van schrijven had het eerste nog niet gewonnen. Inmiddels zijn de eerste punten binnen en is gebeurd wat ik gehoopt had. Ook bij de jeugd zijn inmiddels de eerste overwinningen geboekt. De meest succesvolle ploeg van dit moment is de dames: tot nu toe hebben ze alle wedstrijden gewonnen. Klasse!

Lees meer »

Clubnieuws september 2017

Op het moment dat ik dit schrijf is het nieuwe voetbalseizoen al weer begonnen en is er al van alles gebeurd. Daarbij doel ik op de plotselinge beëindiging van de samenwerking met de SV Houtigehage bij de jeugd.

Lees meer »

Bekendmaking competitieschema

De KNVB heeft deze week het competitieschema voor alle elftallen bekend gemaakt via Voetbal.nl. Achter de schermen zijn wij op dit moment druk bezig om de zogenoemde KNVB Widget op onze website te plaatsen waardoor er altijd een actueel overzicht is van de laatste uitslagen en het komende programma.

Lees meer »

Clubnieuws juli 2017

Op zaterdag 15 juli hebben Bert, Carin, Martha en Pieter & Sjoukje het berghok, de keuken, de koelkasten en de bar een grondige schoonmaakbeurt gegeven. Overbodige rotzooi hebben we weggegooid. Helaas waren er te weinig vrijwilligers om het gehele clubhuis schoon te maken. De toiletten, de hal, de bestuurskamer, het meubilair, de ramen en het clubhuis zelf hebben we helaas niet schoon kunnen maken. Daarom heb ik een tweede schoonmaakochtend ingepland, namelijk op zaterdag 19 augustus a.s. We beginnen dan om 9.30 uur met een kopje koffie. De vraag is: welke dames willen ons deze ochtend helpen? Graag zelf wat schoonmaakattributen meenemen. Aanmelden kan bij Pieter Postma. 

Lees meer »

Clubnieuws juni 2017

Het bestuur van de v.v. T.F.S. uit Drachtstercompagnie heeft de 53-jarige Gerke Hoogeveen uit Zevenhuizen benoemd als hoofdtrainer van de v.v. T.F.S. Dit voor het seizoen 2017-2018. Gerke Hoogeveen is momenteel trainer van de 2de selectie van RWF en trainer-coach bij zaalvoetbalvereniging de Leekster Eagles 1.

Lees meer »