NiEUWS

Clubnieuws april 2019

Door op zaterdag 13 april jl. met 3-2 van de Harkemase Boys te winnen werden onze dames kampioen in de vijfde klasse. Met het behalen van dit kampioenschap is de eerste doelstelling van dit seizoen gehaald. Door tot nu toe alle wedstrijden te winnen werden onze dames de meer dan terechte kampioen. Op zaterdagmiddag 4 mei a.s. wordt het kampioenschap op ons Trefpunt uitbundig gevierd waarbij iedereen van harte welkom is. Vanaf half vier is er een optreden van zangeres Jayden.

Lees meer »

Samenwerking Staantribune vv TFS

Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur. We hebben al jaren een sta-wal achter de dug-outs , die doorgaans vaak wordt gebruikt tijdens warm of slecht weer. De struiken, de bosjes en de bomen zorgen voor een heerlijk plaatsje uit de zon en bij slecht weer uit de regen. Vaak staan hier ook de supporters die het beter weten "Wissel hem maar", "Buitenspel!", "Nee, Hij niet!", maar wat wij ongetwijfeld wel weten is dat wij als sponsorcommissie verheugd zijn met deze samenwerking!Over Staantribune

Lees meer »

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2019

Als voetbalclub doen we dit jaar mee aan de spaaractie van de Poiesz. De actie start op 11 februari a.s. Tijdens de bijna twee maand durende actie krijgt u bij de boodschappen in de Poiesz munten. Wekelijks zijn er acties waarbij extra munten voor onze club te verdienen zijn. In de winkel in de Wyken te Drachten hangen kokers van meerdere sportverenigingen. Een van die kokers is van de v.v. TFS. De bedoeling is om zoveel mogelijk munten te verzamelen en die in onze koker te werpen. Hoe meer munten, des te meer geld we voor onze jeugdafdeling verdienen.

Lees meer »

30 maart start kaboutervoetbal

16 maart zouden de kabouters van 4/5 jaar starten met "kabouter voetbal" i.v.m. de slechte velden en de verwachte regen is besloten om de start van de trainingen voor de allerjongste talenten uit te stellen naar 30 maart om 09:30 (dus over 2 weken). Opgave kan nog steeds bij Jakob Jan van der Meulen en is geheel vrijblijvend, tevens verzorgt Jakob Jan ook de trainingen voor de talenten. 

Lees meer »

vv TFS Sjaal / Merchandise

Nu koning winter er weer aan zit te komen willen wij natuurlijk niet dat onze supporters er koud bij staan langs het veld. Daarom hebben wij de TFS sjaal die jou voorziet van wat warmte in de koudere dagen. Deze kunt u bestellen voor maar 10,- euro bij Frits van der Meer.

Lees meer »

Nieuws februari 2019

Onlangs zijn we als voetbalvereniging een samenwerkingsverband aangegaan met Sportbedrijf Drachten. De clubondersteuning vanuit het Sportbedrijf is gratis en wordt gefinancierd en gestimuleerd vanuit de gemeente Smallingerland. De achterliggende gedachte vanuit de gemeente is om de gemeenschap in beweging te krijgen. Activiteiten die hier betrekking op hebben worden gedeeltelijk door het Sportbedrijf vergoed. Niet onbelangrijk voor ons: ook de opleidingskosten van jeugdtrainers worden na het behalen van het certificaat voor de helft vergoed. Als voetbalclub maken we daar inmiddels al dankbaar gebruik van. Voor wat betreft de toekomst van onze club is het belangrijk te weten wat er zoal leeft binnen de vereniging. Daarom hebben we het Sportbedrijf gevraagd om voor ons een avond te organiseren met als thema “de toekomst van de club”. Een thema-avond waarbij de ideeën en toekomstdromen m.b.t. onze voetbalvereniging worden uitgewerkt tot realistische plannen voor de toekomst. Heb je als lid of ouder leuke ideeën? Laat het ons weten om het vervolgens met elkaar op te pakken.

Lees meer »

TFS Sjaal en webshop geopend

Nu koningwinter zijn intrede heeft gebracht in de Kompenije hebben wij het goede idee bedacht om een VV TFS sjaal te regelen. Met in totaal 160 stemmers op zowel facebook en de website mogen wij dit een groot succes noemen! Met maar liefst 84 procent van de stemmen is er gekozen voor de onderstaande sjaal. De sjaal is inmiddels besteld en de productietijd word geschat op ± 3 weken, zodra ze binnen zijn zal verdere informatie volgen.

Lees meer »

Clubnieuws januari 2019

Na de traditionele activiteiten rondom de jaarwisseling staan we weer voor een nieuw voetbaljaar. Wat gaat 2019 ons als voetbalvereniging brengen? Qua gezondheid proberen we vanaf nu als vereniging de jeugd het goede voorbeeld te geven door tijdens de wedstrijden en trainingen van de jeugd op ons sportcomplex niet meer te roken. We vragen ouders en begeleiders het goede voorbeeld te geven en eventuele rokers op hun rookgedrag aan te spreken.

Lees meer »

Nieuws december 2018

Op zaterdag 1 december werd onze jeugd onder de 13 jaar, de JO13, najaar kampioen. De thuiswedstrijd tegen Drachtster Boys JO13 4 werd met 7-0 gewonnen. Ook de voorgaande wedstrijden werden allemaal gewonnen, m.a.w. het kampioenschap was meer dan verdiend. Iedereen gefeliciteerd met het behaalde resultaat! Op onderstaande foto het kampioensteam, bestaande uit Martin Wijbrandi (trainer), Jesse Kats, Jan Jille de Boer, Hein v.d. Heide, Jinse Nicolai, Jehannes Nijboer, Senna v.d. Meulen, Yarnick Slaakweg, Tygo Bron (scheidsrechter), Timon Nijboer, Jacco v.d. Veen, Willem Streefkerk, Bauke Kuipers, Nyk de Wagt, Thymen van Kammen, Sjoerd Bouma en Rick Ypma (leider) op de versierde wagen door het dorp.

Lees meer »

Clubnieuws oktober 2018

Na de 5-1 winst in de oefenwedstrijd tegen zondag 5de klasser Langezwaag werd de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen door ons eerste heren elftal met minimaal verschil gewonnen. Een zwaluw maakt nog geen zomer maar uit onderstaand verslag van Drogeham blijkt wel dat men als tegenstander serieus rekening met ons schijnt te houden. En dat is mooi te constateren na een ronduit teleurstellend verlopen seizoen waarin ruimschoots van onderstaande tegenstanders werd verloren. Wat niet in het verslag staat is dat Drogeham in de tweede helft ter verdediging van hun minimale voorsprong zo veel mogelijk ballen ver buiten het veld probeerde te schieten……. Leider Bert Nijmeijer heeft na de wedstrijd met een vijftal spelers tevergeefs een half uur om de wedstrijdbal, aangeboden door Jark Otten, lopen zoeken. Gelukkig werd de door Jark aangeboden bal twee dagen later alsnog door een lid van de klusgroep in de bramenstruiken gevonden. De derde competitiewedstrijd tegen GSVV uit Gerkesklooster eindigde in een 1-1 eindstand. Met dat resultaat staan we op de vierde plaats! Wie had dat vooraf gedacht...

Lees meer »

Clubnieuws september 2018

Inmiddels hebben we de eerste wedstrijden van het nieuwe voetbalseizoen alweer achter de rug. Zo won de JO9 de eerste thuiswedstrijd van dit nieuwe seizoen met maar liefst 17-0 van GSVV JO9. Opvallend is dat er tot nu toe nog geen officiële bekerwedstrijd is verloren. Vorig seizoen was dat wel even anders………

Lees meer »