Home » Nieuws

NiEUWS

Groot onderhoud velden: alleen veld 2 open

Woensdag 31 mei hebben de velden groot onderhoud gehad. Wat betreft het voetbalveld heeft men het zand rondom 10 drainagepijpen verwijderd en vervolgens weer nieuw zand rondom de buizen gespoten. Hopelijk zijn we nu straks van alle nattigheid af. Verder heeft men zand over het voetbal-, training- en korfbalveld gestrooid. Donderdag 1 juni komt er graszaad in. Dit betekent dat we de komende drie maanden de velden niet mogen betreden. Mensen die dit wel doen graag aanspreken op hun ongewenst gedrag. De bedoeling is om begin september weer een mooie groene bespeelbare grasmat te hebben.

Lees meer »

Nieuwsupdate mei 2017: nieuwe hoofdtrainer en damesvoetbal

Het bestuur van vv T.F.S. uit Drachtstercompagnie heeft de 53-jarige Gerke Hoogeveen uit Zevenhuizen benoemd als hoofdtrainer van vv T.F.S. Dit voor het seizoen 2017-2018. Gerke Hoogeveen is momenteel trainer van de 2de selectie van RWF en trainer-coach bij zaalvoetbalvereniging de Leekster Eagles 1.

Lees meer »

VV T.F.S. zoekt trainer (mei '17) (vacature vervuld)

Voetbalvereniging T.F.S. uit Drachtstercompagnie is op zoek naar een enthousiaste  trainer die het komend seizoen ons seniorenteam wil trainen en begeleiden op de zaterdagmiddag (vijfde klas standaard). Dit als gevolg van het feit dat onze nieuwe trainer vanwege veranderingen in zijn dagelijks werk niet meer op de zaterdag beschikbaar is als speler/coach.

Lees meer »

Clubnieuws april 2017

De senioren strijden momenteel met nog een aantal teams om de derde plek in de competitie. De resultaten waren tot op heden sterk wisselend. Tegen de lagere teams in de competitie werden onnodig punten verloren en van de toekomstig kampioen, Drachtster Boys 6, werd onlangs nog met 2-0 gewonnen. Drachtster Boys 6 en 7 staan in de huidige competitie ruimschoots bovenaan. Opvallend is dat we de thuiswedstrijden tegen deze beide ploegen verloren en de uitwedstrijden beide wisten te winnen.

Lees meer »

TFS 1 wint met 2-4 van ONR 5

Zaterdag 4 maart vond de wedstrijd plaats tegen ONR 5. Deze wedstrijd zou in eerste instantie in Drachtstercompagnie plaatsvinden maar vanwege de slechte staat van het veld hebben we in goed overleg besloten de wedstrijd te laten plaatsvinden in Roden 

Lees meer »